October 24, 2010

Masak2 untuk marissa...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 10:00 AM
Nie kali kedua aku masak untuk marissa...arie tue stop sekejap sebab dia susah nak buang air...aku bagi dia nestum cerelac beras + soya...Dia memang suka sangat nestum tue...
Sebabkan cuti melaka maju so aku start nak masakkan dia balik...

Aku just buat bubur nasi + carrot jer..tue jer yang ader barang2 kat rumah...marissa sekarang nie susu pun dah kurang...

Tengok tue comotnya anak mama...dia just baring atas bantal tinggi sikit....Dia punyaler selera...Esok mama buat resepi lain lak yer sayang....

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review