April 25, 2011

Makan2 diptg Hari...Spageti...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 12:03 PM 0 comments

Hari nie Nurul ngan Busunya Fiza ambik awal budak2 nie...disebabkan mama ade keje...
Sibuk duk ambil gambar...sebabkan Marissa lum pandai jln lagi diaorg masukkan dalam walker balik...Kalau tak abis dia merangkak kat dapur semua...

Sempat gak duk ambik gambar sebelum makan spageti tunggu busu ngan nurul masak....

KAkaknya memang ratu posing...asyik2 nak ambik gambar...adiklak ikut mood kalau rasa nak bergambar bergambar ler...

Marissa kalau nampak makanan mulalah tak tentu arah...nasib baik
spageti tue tak pedas...
Nie dah comot sebab makan sendiri..org yg suapnya lambat sangat...Marissa kalau nampak makanan sgtlah tak sabar...kadang2 kelakar pun ader...Dah setahun sebulan dah...Jln masih jatuh bgn lagi...Kalau nampak org asyik nak dukung jer...Sekarang nie bab turun naik tangga dah pro dah...KAlau mamanya gie dapur...laju jer dia ikut...


April 20, 2011

Happy 1st Bday Marissa...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 5:18 PM 0 comments

Ahad lepas...10hb baru sempat celebrate birthday Marissa...Tak buat besar2 pun...just kek american choc cake ngan spageti...ajak kakak2 ngan abg..serta anak sedara untuk celebrate bday Marissa...Ingatkan tak ramai nak makan spageti...rupa2nya tak cukupler pulak....almaklumler ptg2 semua tgh kelaparan....

Nie jer gambar yg ader kat hphone mama...gambar dr camera nurul...bukan main lambat lg nak updated....Tak byk gambar pun coz ptg nie dia bad mood lak...perut meragam...kesian anak mama...tak sempat potong kek dia dah ambik hurup M...dah selamat dia makan...
Semoga cepat jalan yer syg...jgn malas2 tau....

NIE GAMBAR2 YG NURUL AMBIL...


April 6, 2011

Wajah-wajah Marissa

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:10 PM 2 comments
Nielah wajah2 keletah marissa...dia punya lasak sekarang nie mcm mama ada baby boy rasanya...kadang2 Mirza pun marah sampai dia cakap....mama baby nie girlkan...kenapa mcm nurhan nie...pening kakak tau...Kalau atas katil tak boleh nak duduk diam dah...paling dia suka panjat perut mama...duduk kat situ..baringler mcm2 lagi...Tapi kalau suruh belajar tatih dia tak nak lak...mulaler malas...nak duduk jer...Rambut sekejap jer dah panjang...mama rasa nak simpankan panjang jer...mesti cutekan...
Waktu kakak dia belajar ler dia paling suka tgk...suka kacau pun ader...kakak mesti marah...Kalau nurhan ader mestilah lagi meriah...rindunya mama kat nurhan...Dah lebih 2 minggu tak balik senai...ingatkan 1hb ari tue nak balik tapi ade masalah sikit tue yg tak jadi balik..mungkin balik 14hb nanti...melaka bersejarahkan cuti...Bolehlah tgk2 rumah yg telah disurvey oleh hubby ku tue.......
Okaylah dah takder idea nak tulis aper nie....bye........

April 1, 2011

Happy 1st Bday NUR MARISSARAFIQAH

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:56 PM 2 comments
Happy 1st bday anak mama sayang...Hari nie genaplah setahun anak mama...Pagi2 dah gie appointment kat Gh kena buat ultrasound..bengkak kat belakang tue...tapi dah takde bengkak dah..menangis tak ingat bila doktor letak alat tue kat leher...kan rasa sejuk jer...dia pandang je apa doktor tu nak buat...nampak mcm takder aper2...harap2 takder ape2 lah..

Nie gambar waktu pegi hospital...dah pandai nak berdiri kat kerusi lak...

Sempat bergambar ngan mama...masa mood dia okay...sekejap jer dah mengamuk...nak main kat lantai lak...ish2...nanti kita sambut bday yer...mama tak sempat lagi buat kek nie...
ingatkan nak balik jb this week...tapi....keadaan tak mengizinkan lak...next week jer lah yer...
rindunya kat anak mama nurhan..........
 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review