October 25, 2011

MAndi di Pengkalan Balak..

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:43 PM 0 comments
Arie ahad ari tue takda apa aktiviti nak buat...Kak nor nak antar anak buah balik asrama kat KUIM...so dia org gie pantai dulu sebelum hantar nurul balik asrama...seperti biasa abg long memancing yg lain2 sebuk mencari remis...kalau tak silap aku ler...
Adik aku dari kl balik so dia org pun nak join...mirza awal2 lagi nak ikut gie mandi...kesian tgk si kecik tinggal sorang aku pun follow gak....

Sampai sana lepak2 kat gerai makan diaorg order mkn laksa,rojak, nasi ayam dan mee kari pun ader...lepas tue terus gie pantai cari tempat yang okay dan terus port kat situ...
budak2 terus salin baju tak sabar nak mandi...
Nasib baiklah air laut tue ok...

Marissa mula-mula mcm takut jer...almaklumler first time mandi laut...kena kaki sikit terus nak pegi dalam lagi...aku lak tak bawa baju ingatkan marissa tak nak mandi...
Last2 aku suruh dia duduk kat atas pasir tue...main ombak....main pasir....

Last2 suruh anak buah bawa masuk dalam air...sikitnya suka tak nak naik...

KAkaknya biasaler...dapat air tak ingat dunia...

nie adik ipar aku ngan anaknya...aqif...yg memanjat tue anak buah aku sarah...
Terpaksalah nurul layan coz marissa pun taknak naik..
Yang nie lak kakak ku yg sulung operasi mencari remis...


Sampai dlm kul 7 still tak naik2...sampai jer azan magrib semua naik...siap2 terus gie mkn kat tepi pantai...kat sini makanannya best2...ada nasi goreng pantai...roti canai...dan mcm2 juga...
Lepas mkn terus balik rumah...dalam kereta semua dah selamat...zzzzzzzzzz

October 20, 2011

IKLAN JAP>>AYYLAA COLLECTION

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 5:38 PM 1 comments


Assalamualaikum....

kekawan semua...sebenarnya nak
iklan jap...

Kami baru melancarkan blogshop tudung kami
Ayylaa'S coLLection...
pada minggu ini....
jika berkesempatan jenguk2lah blog kami...



October 4, 2011

Kenduri sempena Haji di Johol...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:00 PM 0 comments
Semalam ayah buat kenduri dirumah makcik di johol coz makcik dapat mengerjakan haji tahun nie...kalau tak silap aku next week makcik pergi...Makcik buat kenduri ngan adiknya sekali...so di buat kat johol...ayah tempah cupcakes 100pcs kat aku...nie gambar sepanjang perjalanan kesana...
Nasib baik cuaca tak panas..cuma risaulak sebab takut hujan...waktu mula-mula gerak cuaca biasa jer...dah sampai kawasan negeri 9 hujan mula turun...sampai jer kat johol hujan pun berhenti...kitaorg sampai dalam kul 1 tghari...

Kakak2 semua sampai lambat sikit coz ader yg tersesat...ade yg dr seremban...so tak tahu jalan ke sana...Lepak2 kat sana dan gerak balik dalam kul 5...punyaler ngantuk nak drive ptg nie...semua yg ader kat kereta dah selamat tidur...tinggallah aku sesorang menahan ngantuk...sampai jer rumah aper lg sambung zzzzzzzzzzz....
Malam nie nak kena keluar ambik adik balik keje...coz tadi gie sana naik kete dia....

October 1, 2011

Marissa 1 tahun 6 bulan...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:00 PM 0 comments
1/10/2011- Marissa genaplah setahun 6 bulan....tak sangka sekejap jer masa berlalu...sekarang nie bukan main nakal lagi...nie main sunglass kakaknya...nak pakai sendiri...
bila lak nak bawa gie klinik nie...nak ambik suntikan...

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review