August 25, 2010

Marissa oh Marissa

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 10:38 AM 0 comments Links to this post

Ari tue masa balik johor ajak hubby gie bawa Marissa gie pakar kulit...So dia pun bawa gie tiram...KAt sini check dia kata kulit marissa jenis kulit yg cepat kering so dia cadangkan guna mandian Sebamed Shower Oil...Rasanya macam takder perubahan pun...kulit dia cepat sangat naik ruam..Guna krim yang klinik bekal kan...
KAt bawah nie lak sajer nak letak gambar Mirza masih kecik...ngan Gambar Marissa sama tak??? he...he...tengah bosan nie..Malas nak buat keje tue yang updated blog nie...

August 19, 2010

CONTEST : I ♥ PINK

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 12:35 AM 2 comments Links to this post
Kali nie saje nak join contestI ♥ PINK....
dari Pinky GirL talK


Tuelah bannernya....so,kepada sesapa yg nak join clik jer banner tue....

Nie gambar yang sy pertaruhkan untuk contest in
i
PINK
...............taaddaaaaaa.............



Nie gambar saya ngan anak sulong saya MIRZA yang terlalu suka ngan warna pink...
Apa baju kita nak beli mesti warna pink pilihannya...
sampai mama dia sekali kena beli baju pink tue baju dia pilih ler......
Nie gambar masa mirza 3 tahun lebih....
Bila nampak contest nie terus teringatkan MIRZA.....




August 11, 2010

Dah empat bulan dah Marissa

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:59 PM 0 comments Links to this post
Pejam celik...pejam celik sekejap jer marissa dah 4 bulan....Bila dah masuk 4 bulan MIL suruh bg mkn nestum dah...Mula2 dlm seminggu bagi mkn gak tapi tgk mcm tak kena jer...bila malam jer sakit perut...so....aku terus berhentikan mungkin dia tak sesuai lagi nak mkn...
Bila dah tak bagi mkn malam okay jer...nangis bila nak minum jer...takperlah marissa minum susu bebanyak yer....
Masa 3 bulan arie tue timbang dah 6.5kg dah....4 bulan belum timbang lagi...tapi rasa macam ada naik sikit....
Bila dah masuk 4 bulan nie marissa baru pusing2 sikit jer...Dia asyik nak orang pegang dia jer...dia lebih selesa duduk...kalau kita baringkan dia nak bangun...
Bilalah nak hujung minggu nie yer...boleh kita balikkg yer....rindunya....kat hubby........ mirza & nurhan........

August 9, 2010

Marissa di Bday Party Aqila Izzara...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 2:13 PM 0 comments Links to this post
Lambat masukkan gambar nie...almaklumlah waktu nie tel rosak...nie baru dapat gambar...Dah lewat berapa bulan dah...Ni gambar marissa waktu gie bday party A'qila Izzara
Waktu nie dtg awal sangat coz anta muffin ngan cupcakes...majlis start kul 3...Aku lepak sana lama gak...baru nak balik zura lak dtg...tunggu dia sekali baru balik...
Nie anak aku dah ngantuk sgt...tumpang tido dlm bilik marsha...sori yer marsha...Almaklumler...baby masih kecik lagi baru 2 1/2 bulan...nie pun first time bawa dia jejalan...
Asyik tido jer nie.........waktu nie baru 2 bulan 13 hari....
Nie lak gambar A'qila, Ariq ngan Marsha waktu nak potong kek...
Nie lah cupcakes yang aku buat...sampai rumah marsha ada 3 biji dah cair lak...sori sesangat marsha...tak perasan...yang kek tue lak dia order kat Yulie....
 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review