August 25, 2011

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 9:34 AM 2 comments
Wah tahun nie mimie nak bagi duit raya lak...
Sesaje join contest promo ramadhan-syawal nie...Mana tau ader rezeki dpt duit raya...

Kalau berminat klik banner atas tue.....
dan hadiah contest nie....
duit raya kay...
.
.
.
.
RM50
RM30
RM20

tarikh tutup;25 Ogos 2011

August 23, 2011

ZIARAH RAYA BLOG

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 10:23 AM 6 comments

Salam semua...Saya Azliyati & Mohd Rasid serta anak2 Mirza,Nurhan & Marissa...tahun nie balik beraya di Senai,Johor....

Khas buat Keluarga, saudara, teman2, salam kemaafan diaidilfitri...maaf zahir & batin jika ada tersilap kata,tersalah bicara....tanpa sedar mahupun sedar....semoga hari raya tahun nie menjanjikan kegembiraan untuk semua...

Khas untuk blogger semua...sama ada yg kenal @ tidak...salam blogging dari saya & keluarga....semoga kita semua menggunakan saluran ini dengan baiknya dan jayanya

Jemput datang rumah raya nanti....
Melaka @Jb......


August 12, 2011

Telatah anak-anakku

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 9:30 AM 2 comments
Dah lama sebenarnya nak updated entry utk anak2..sejak akhir-akhir nie sesangat buzy...
dengan camera tak berapa cun...Dan byk gambar hilang...isk tensen betul...

Nie marissa masa main kat gim kat dewan sukan...siap golek2 kat bwh...
kakak nya lak sibuk exersize...
Nie masa jln2 sebelum puasa...mirza sibuk nak gie tempat games...bwk ler...dpt gak dia mai boling ngan basket ball...

Adiknya malas nak main nak duduk dalam trolley jer...Marissa memang suka duduk dlm tue kalau gie jusco ker maner...shoping....

Rambut marissa ngan mirza dua2 dah panjang...Mirza dah boleh ikat dah...Marissa lak rambut depat jer cepat panjang...ingatkan nak biarkan panjang so boleh ikat...

Sekarang nie nielah aktiviti dia bila ptg...balik dari rumah bbsitter dia mulalah suruh...anak buah sarah...mamat @ dak ann bawa dia naik basikal atuknya...dia nak duduk kat dalam bakul tue....


Nie nampak tak....lepas tue kena bawa dia raound satu taman kay...kalau sikit2 sure dia ngamuk nya..
Nak tengok tak gigi dia skrg...atas dah 4 btg..bwh pun sama 4 btg...tapi semua tak sama rata....sengetjer...gigi graham dah tumbuh gak....

Sekarang aktiviti dia kalau balik rumah nak makan jer....Kalau tak mula lah mengamuk....

Nie gambar yang dia nak pandang camera kalau tak bila nak tangkap jer dia nak mengamuk nak telefon tue....sekarang nie kalau org marah dia dia akan marah balik...siap ckp...ape????
Dia tak berapa pandai nak nak lagi...Perkataan yg dia ckp...mama...papa...jer...ari tue ...masa buka baju tak buka seluar dia...br dgr dia ckp suar....seluar ler tue...sekarang kalau nak susu dia tunjuk bekas susu...ngan bw botol dia....kalau kita tak gerak dia mengamuk ler....

Semalam balik kerja tiba2 nak buat roti sosej utk anak2 mkn...arie tue ader belajar buat roti tue blm try lagi...mula2 tgk doh tue mcm tak naik jer???takut gak tak jadi....
nasib baik ler jadi....mirza ngan marissa bukan main suka lagi....
nie ler rupanya sosej goreng....


August 9, 2011

Salam Ramadhan Buat Semua...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 2:52 PM 0 comments

Salam Ramadhan buat semua...Tahun ini tahun kedua menyambut ramadhan tanpa ibuku tersayang....Tahun nie hari pertama puasa di Melaka...Minggu nie 13hb baru balik Jb...ingatkan nak cuti 2 tiga hari next week...Hari nie ari kesembilan berpuasa...Baru berjaya gunting baju utk aku...Mlm ni baru nak gunting baju utk anak2....ari nie dpt tahu...krjn bagi bonus 1/2 bulan...Alhamdullilah...ringan sikit beban utk raya nanti....
Semoga raya tahun nie lebih gembira..
tapi awal2 lagi hubby dah bagi tau raya nie mungkin dia kena keje juga....
Tengah sekodeng2 resepi2 nak buat kuih raya...biasalah resepi yg biasa diikutti...
daripada blogger terkenal....yang sy sgt suka tengok masakannya.....MAt Gebu.... Mamasya....dan 2 tiga lagi blogger....
Seperti tahun lepas...

August 4, 2011

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 11:04 AM 0 comments
How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!
 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review