March 31, 2011

Esok dah setahun sayang.......

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 11:27 AM 0 comments
Pejam celik...pejam celik..sekejap jer masa berlalu...sedar tak sedar esok dah setahun dah anak mama nie....Nur Marissarafiqah....Susah betul bila nak ambik gambar gigi dia nie...dah 6 btg dah...4 atas 2 bawah...kalau tak ambik gambar bila suruh tunjuk gigi...bukan main sengih lagi...bila mama nak ambik gambar time tue ler tak nak sengih...
Sekarang nie malam dah lewat tido...mama ler yg tak cukup tido...tgh2 malam baruler sibuk nak main2...kakak dah tido dia main sorang2 jer...time tue ler baru nak panjat2...kalau tak takder nak panjat2 pun malas yer......nak latih tatih pun tak nak...bila tgh malam barulah rajin nak jalan...nak panjat2...mcm2 lg dia buat...

Mirza lak sekarang kalau kejut gie sekolah bukan main susah...tiap2 pagi mesti nangis sebelum mandi...Bila kakak dah nangis si kecik pun bangunler...Kalau dia dah bangun mmg ler susah mama nak siap2 dah...

Nie sibuk2 nak ambik gambar bertiga...bukan main susah lagi nak bergambar....

March 10, 2011

Marissa 11 Bulan....

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 9:12 AM 0 comments
1/3/2011 Marissa dah genap 11 bulan...Lg sebulan jer dah setahun....

Gigi dah ader 4 batang atas 2 bawah....Sekarang nie kalau org suruh tunjuk gigi dia dah tahu dah...dia sengih tunjuk gigi...Baru boleh berdiri......kalau tgk tv dah pandai joget2 dah...Sekejap jer masa berlalu...next month dah setahun...Aper kek nak buat yer....
ingatkan nak buat kek no 1...kakaknya sibuk suruh buat princess...
tengokler macamana nanti....

March 4, 2011

Senai......

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 10:22 AM 0 comments
Hujung minggu lepas balik jb lg...anak bujang aku dah rindu sgt ngan mama ngan baby...Lepas keje gerak balik sana dlm kul 8 lebih sampai...Biasalah hujung minggu lepak2 kat rumah ngan ader wedding...Rindunya kat anak bujang aku...

Ari sabtu dpt message pg2 dr member opis...member kat pej bendahari eksiden...2 anaknya meninggal dia di ICU kat hospital jb..suaminya di hospital Melaka...bila dengar berita tue sedihnya...tak dpt nak dibygkan...anaknya 6 tahun ngan 5 bulan...baby lg tue...

nie keratan akbar dr fb Ngku Effa...

Alfatihah utk kedua2 anaknya...Sama2 kita doakan zalita ngan suaminya cepat2 pulih....
Mula2 ingatkan nak pergi tapi tak sempat...coz ptg tue MIL nak pergi rewang kat rumah sedara...Isnin lak ader appointment ngan doktor pakar kulit kat GH...
Kekawan opis pegi tghari isnin tue...waktu diaorg pegi tue ita blm sedar lg...



 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review