June 23, 2010

Balik JB lagi........

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:03 PM 0 comments Links to this post
Hujung minggu ari tue balik jb lagi....nasib baikler marissa tak meragam...
Nielah my hero...sekarang dah pandai pilih baju
kalau nak pakai nak yang kolar jer...dah jadi mat smart...
nurhan ikut sapa nie.........mestilah baba dia ler...
Mirza dah boleh harap nak suruh jaga adik...
yelah..dah 2 adik dia dah pandai dah jaga adik...
tapi mengada tetap ader...kuat merajuk gak...

Waktu nie dah siap2 dah nak balik...BAru nak gerak balik melaka
dia muntah lak...habis baju...

Dalam kereta waktu mula-mula gerak...okay jer...Sekejap jer dia dah tidur...
Nie dah nak sampai tol ayer keroh...waktu nie dah nangis dah....
Terpaksaler berhenti jap kat tol...pujuk2 dia...lepas tue dia pun tido...
Biasa kalau naik kete aku...1 jam 1/2 dah sampai...
Tapi kali nie bawa kete bapa mentua 2 jam 1/2 baru sampai...
tak berani nak speed.........

June 14, 2010

Marissa ngan Pengasuh...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:21 PM 0 comments Links to this post

5/6 ari tue aku dah start keje...MArissa aku dah anta kat pengasuh...Orang kat Taman Saujana Indah...Risau gak mula2 sebab dia tak nak org .....Tapi nasib baik kakak tue kata okay jer...
Sekarang dah okay bila naik kete jer dah senyap dah...dah tahu dah........
Masa nie lak kat rumah waktu nie mama nya tengah buat kek order dari member...Mak Long ngan kak Nurul yang jaga dia...abis dia kena bedong...tapi diam lak...Beberapa hari nie Malam je badan dia panas...risau gak...Mungkin dia dah rindu kat kakak ngan abang yer...........Sabar yer mama pun rindu gak kat Mirza ngan Nurhan minggu nie kita balik yer...........
ni Mirza ngan Nurhan..Rindunya...................

June 8, 2010

Kisah Marissa...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:33 PM 2 comments Links to this post
Waktu nie kat klinik kesihatan Senai punyaler banyak org...
dah tu lambat lak ..terpaksa jer tunggu nak injection untuk sebulan... masa marissa 1 bulan...beratnya 5.1kg...naik 1 kg jer....
Nie lak masa lepas 40 hari...Dia memang dah tido buai...Tapi siang jer...
Malam nasib tak tidur buai...
kakak ngan abang kalau nampak mama pegang handphone...
mesti suruh ambik gambar....suka bergambar sama macam maknya.......hee...
Gambar ni masa marissa dah 2 bulan...ari nie timbang naik 0.6 jer...baru 5.7kg...

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review