June 14, 2010

Marissa ngan Pengasuh...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:21 PM

5/6 ari tue aku dah start keje...MArissa aku dah anta kat pengasuh...Orang kat Taman Saujana Indah...Risau gak mula2 sebab dia tak nak org .....Tapi nasib baik kakak tue kata okay jer...
Sekarang dah okay bila naik kete jer dah senyap dah...dah tahu dah........
Masa nie lak kat rumah waktu nie mama nya tengah buat kek order dari member...Mak Long ngan kak Nurul yang jaga dia...abis dia kena bedong...tapi diam lak...Beberapa hari nie Malam je badan dia panas...risau gak...Mungkin dia dah rindu kat kakak ngan abang yer...........Sabar yer mama pun rindu gak kat Mirza ngan Nurhan minggu nie kita balik yer...........
ni Mirza ngan Nurhan..Rindunya...................

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review