November 13, 2012

Cocobay resort pd...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:25 PM 0 comments


Dah lama rasanya tak bercuti bersama keluarga...walaupun just 1 malam Tapi really enjoy...
Sampai pd lebih kurang Dlm kul 4 lebih...biliknya ok cuma Nak naik keatas sgtlah advanture...anak2 tak sabar nak mandi...siap2 terus turun mandi...
Blh main kat swimming sampai kul 10 mlm...
Mlm buat bbq kat tepi swimming pool...mkn2 dan berborak...nak dekat pkl 10 lebih baru naik..borak2 ngan member dah dekat 1 pg rupanya...
Esok pg budak2 still Nak mandi2 lg...kul 10pg bw budak2 mandi...
Kul 1 lebih check out...lepak2 kat Pd lepas tue blk mlk...mlm tue baru gerak ker jb...



October 28, 2012

Salam Aidiladha....

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 9:06 AM 0 comments


Rasanya lum terlambat ucapkan salam aidil adha...
Sambutan di johor biasa2 saje...takder aper yg istimewa..
Yg paling penting dapat bersama yang tersayang...


October 17, 2012

Sesi Potong Rambut...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:43 PM 0 comments

August 24, 2012

Raya 2012

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 7:34 PM 0 comments


Seperti tahun sebelumnya...Raya mestilah  dijohor...2 hari  sebelum Raya blk jb...tahun ni kami memakai baju warna biru...
Tahun ni best coz pg2 dah gi senai. ..sebabnya kitaorg dah pindah di Ulu Tiram. ..thn ni ramai gak dtg di rumah. ..dapatlah bergambar sblm tetamu  dtg...





June 16, 2012

Testing 123.....

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 11:04 AM 0 comments

Gambar2 sewaktu cuti2 di Johor....
Cuti arie tue tak gie mana2 pun...Lepak2 ngan anak2 kat rumah jer...

June 13, 2012

Cuti2 di Johor

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 2:07 PM 0 comments
Cuti sekolah ari tu takde pergi mana-mana pun ...disebabkan mr hubby sgt sibuk ngan kerja...sabtu tue jer baru free...takde gi mana-mana pun just jalan-jalan kat jb jer...

April 19, 2012

Happy 2nd Birthday Marissa...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:00 PM 2 comments
1 april ari tue buat birthday Marissa kat rumah...Buat biasa2 jer..ajak anak sedara jer yg dtg...
So kek dia Devil Choc Cake topping by creamcheese & choc...
Happy Birthday anak mama Nur Marissarafiqah....
Semoga jadi anak yg solehah dan bertanggungjawab....

 Marissa ngan bakal pak busunya...

 Aksi marissa sewaktu nak potong kek...

 Sangat tak sabar bila nampak makanan kay...


Just buat simple jer...ader cupcakes..goreng mee ngan ayam goreng jer.........

March 27, 2012

Happy 7th Anniversary 26/03/2012

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 8:55 AM 0 comments
Selamat Ulangtahun perkahwinan yang ke tujuh...Semoga ikatan perkahwinan yang dibina berkekalan hingga ke hujung nyawa...Semoga kehadiran Mirza..Nurhan & Marissa mengeratkan lagi kasih sayang kita...


26/03/2005
Azliyatie & Mohd Rasid



March 21, 2012

Dah besar dah anak mama....MARISSA...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 12:58 PM 0 comments
Lama sangat tak updated blog tentang anak2...Lagi 10 hari lagi Marissa nak masuk 2 tahun...sekejap jer masa berlalu....

 Anak mama sekarang nie dah pandai dah mengajuk....dan sangat manja sekali...

 Sekarang nie kalau dah siap cantik2 suruh mama ambik gambar...sukaa sgt bergambar yer...

 Bila dah besar mcm nie tapi tetap nak tidur kat ketiak mama yer....
tiap2 malam mesti kena peluk baru nak tidur...

 perkataan yg paling mama suka dia sebut....ayang maa.....ayang maa....
sgt comel bila sebut perkataan tue...

 Semoga besar nanti jadi anak yang solehah dan menyenangkan hati mama & baba yer....

Mama,baba, kakak ngan abang sayang sgt marissa....

February 3, 2012

Jalan-jalan hujung Minggu...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 5:03 PM 2 comments

Lama benar tak updated blog nie...Sekarang nie marissa dah tak dijaga oleh babysitter yg cerewet tue...
dah antar dia kat taska start 1/2 ari tue...mula2 mmg dia nangis...second day dah okay...
Perubahan yg okay nampaknya...mamanya dah tak berjaga malam lagi...dlm kul 12 sure dia dah tidur dah...
Sekarang nie dah berjaya guna cd sepenuhnya...walaupun leceh sikit nak basuh2 cd nie tapi rasa happy tgk Marissa pun suka guna cd...nak kena tambah colection ler nampaknya...


January 8, 2012

Marie Lapis Cheese...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 11:00 AM 0 comments
 Lama benar teringin nak buat marie lapis cheese nie...Lepas tgk kwn sy tokey cupcakes jual marie lapis cheese ni terus teringin nak makan..ingatkan nak order ngan dia...masa tue dia ader kat kl lg....Bila jalan2 kat blog masam-masam manis ader lak resepi kek lapis cheese persona...mmg tertarik...terus jer copy resepi...tapi buat dlm bekas kecik2 jer...anak buah ramai....so tak cukup kalau besar2...
rasanya mmg sedap sgt...buat pun senang...puas makan...
tq kak Azlita for the resepi.........

January 6, 2012

Cuti2 Malaysia Di Johor...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 8:00 AM 0 comments

Balik johor sebelum buka sekolah arie tue...takder gie mana2..lepak2 kat rumah jer...lgpun MIL baru pindah di Tiram...Rumah baru ...suasana pun baru...


Kat bwh nie gelagat Marissa ngan Nurhan jer..kakaknya Mirza sibuk tengok kartun jer...








Suka sgt tgk gambar nie....




 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review