August 12, 2011

Telatah anak-anakku

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 9:30 AM
Dah lama sebenarnya nak updated entry utk anak2..sejak akhir-akhir nie sesangat buzy...
dengan camera tak berapa cun...Dan byk gambar hilang...isk tensen betul...

Nie marissa masa main kat gim kat dewan sukan...siap golek2 kat bwh...
kakak nya lak sibuk exersize...
Nie masa jln2 sebelum puasa...mirza sibuk nak gie tempat games...bwk ler...dpt gak dia mai boling ngan basket ball...

Adiknya malas nak main nak duduk dalam trolley jer...Marissa memang suka duduk dlm tue kalau gie jusco ker maner...shoping....

Rambut marissa ngan mirza dua2 dah panjang...Mirza dah boleh ikat dah...Marissa lak rambut depat jer cepat panjang...ingatkan nak biarkan panjang so boleh ikat...

Sekarang nie nielah aktiviti dia bila ptg...balik dari rumah bbsitter dia mulalah suruh...anak buah sarah...mamat @ dak ann bawa dia naik basikal atuknya...dia nak duduk kat dalam bakul tue....


Nie nampak tak....lepas tue kena bawa dia raound satu taman kay...kalau sikit2 sure dia ngamuk nya..
Nak tengok tak gigi dia skrg...atas dah 4 btg..bwh pun sama 4 btg...tapi semua tak sama rata....sengetjer...gigi graham dah tumbuh gak....

Sekarang aktiviti dia kalau balik rumah nak makan jer....Kalau tak mula lah mengamuk....

Nie gambar yang dia nak pandang camera kalau tak bila nak tangkap jer dia nak mengamuk nak telefon tue....sekarang nie kalau org marah dia dia akan marah balik...siap ckp...ape????
Dia tak berapa pandai nak nak lagi...Perkataan yg dia ckp...mama...papa...jer...ari tue ...masa buka baju tak buka seluar dia...br dgr dia ckp suar....seluar ler tue...sekarang kalau nak susu dia tunjuk bekas susu...ngan bw botol dia....kalau kita tak gerak dia mengamuk ler....

Semalam balik kerja tiba2 nak buat roti sosej utk anak2 mkn...arie tue ader belajar buat roti tue blm try lagi...mula2 tgk doh tue mcm tak naik jer???takut gak tak jadi....
nasib baik ler jadi....mirza ngan marissa bukan main suka lagi....
nie ler rupanya sosej goreng....


2 comments:

fazian.batrisyia said...

bg la resipi sekali. Kalau senang nak gak cuba..anak2 pun suka makan tu...

AZLYA AZLIYATIE.......... said...

nanti yer yann..kalau rajin akak taip...

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review