August 25, 2010

Marissa oh Marissa

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 10:38 AM

Ari tue masa balik johor ajak hubby gie bawa Marissa gie pakar kulit...So dia pun bawa gie tiram...KAt sini check dia kata kulit marissa jenis kulit yg cepat kering so dia cadangkan guna mandian Sebamed Shower Oil...Rasanya macam takder perubahan pun...kulit dia cepat sangat naik ruam..Guna krim yang klinik bekal kan...
KAt bawah nie lak sajer nak letak gambar Mirza masih kecik...ngan Gambar Marissa sama tak??? he...he...tengah bosan nie..Malas nak buat keje tue yang updated blog nie...

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review