October 25, 2011

MAndi di Pengkalan Balak..

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:43 PM
Arie ahad ari tue takda apa aktiviti nak buat...Kak nor nak antar anak buah balik asrama kat KUIM...so dia org gie pantai dulu sebelum hantar nurul balik asrama...seperti biasa abg long memancing yg lain2 sebuk mencari remis...kalau tak silap aku ler...
Adik aku dari kl balik so dia org pun nak join...mirza awal2 lagi nak ikut gie mandi...kesian tgk si kecik tinggal sorang aku pun follow gak....

Sampai sana lepak2 kat gerai makan diaorg order mkn laksa,rojak, nasi ayam dan mee kari pun ader...lepas tue terus gie pantai cari tempat yang okay dan terus port kat situ...
budak2 terus salin baju tak sabar nak mandi...
Nasib baiklah air laut tue ok...

Marissa mula-mula mcm takut jer...almaklumler first time mandi laut...kena kaki sikit terus nak pegi dalam lagi...aku lak tak bawa baju ingatkan marissa tak nak mandi...
Last2 aku suruh dia duduk kat atas pasir tue...main ombak....main pasir....

Last2 suruh anak buah bawa masuk dalam air...sikitnya suka tak nak naik...

KAkaknya biasaler...dapat air tak ingat dunia...

nie adik ipar aku ngan anaknya...aqif...yg memanjat tue anak buah aku sarah...
Terpaksalah nurul layan coz marissa pun taknak naik..
Yang nie lak kakak ku yg sulung operasi mencari remis...


Sampai dlm kul 7 still tak naik2...sampai jer azan magrib semua naik...siap2 terus gie mkn kat tepi pantai...kat sini makanannya best2...ada nasi goreng pantai...roti canai...dan mcm2 juga...
Lepas mkn terus balik rumah...dalam kereta semua dah selamat...zzzzzzzzzz

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review