April 6, 2011

Wajah-wajah Marissa

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:10 PM
Nielah wajah2 keletah marissa...dia punya lasak sekarang nie mcm mama ada baby boy rasanya...kadang2 Mirza pun marah sampai dia cakap....mama baby nie girlkan...kenapa mcm nurhan nie...pening kakak tau...Kalau atas katil tak boleh nak duduk diam dah...paling dia suka panjat perut mama...duduk kat situ..baringler mcm2 lagi...Tapi kalau suruh belajar tatih dia tak nak lak...mulaler malas...nak duduk jer...Rambut sekejap jer dah panjang...mama rasa nak simpankan panjang jer...mesti cutekan...
Waktu kakak dia belajar ler dia paling suka tgk...suka kacau pun ader...kakak mesti marah...Kalau nurhan ader mestilah lagi meriah...rindunya mama kat nurhan...Dah lebih 2 minggu tak balik senai...ingatkan 1hb ari tue nak balik tapi ade masalah sikit tue yg tak jadi balik..mungkin balik 14hb nanti...melaka bersejarahkan cuti...Bolehlah tgk2 rumah yg telah disurvey oleh hubby ku tue.......
Okaylah dah takder idea nak tulis aper nie....bye........

2 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review