April 1, 2011

Happy 1st Bday NUR MARISSARAFIQAH

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:56 PM
Happy 1st bday anak mama sayang...Hari nie genaplah setahun anak mama...Pagi2 dah gie appointment kat Gh kena buat ultrasound..bengkak kat belakang tue...tapi dah takde bengkak dah..menangis tak ingat bila doktor letak alat tue kat leher...kan rasa sejuk jer...dia pandang je apa doktor tu nak buat...nampak mcm takder aper2...harap2 takder ape2 lah..

Nie gambar waktu pegi hospital...dah pandai nak berdiri kat kerusi lak...

Sempat bergambar ngan mama...masa mood dia okay...sekejap jer dah mengamuk...nak main kat lantai lak...ish2...nanti kita sambut bday yer...mama tak sempat lagi buat kek nie...
ingatkan nak balik jb this week...tapi....keadaan tak mengizinkan lak...next week jer lah yer...
rindunya kat anak mama nurhan..........

2 comments:

Marsha said...

happy birthday marissa..... baju baru tuuuuuu...:)

AZLYA AZLIYATIE.......... said...

tq marsha...

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review