June 23, 2011

Seminar Kewangan Di Terengganu....

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 12:26 PM


Lama betul tak updated blog....Sejak 2 menjak nie makin sibuk...mcm2 aktiviti..lagi sibuk nak download cerita korea ...demam nora elena...sampai lupa nak updated blog...awal bulan ari tue masa cuti sekolah...Dapat gie seminar ke terengganu join ngan member2 kat Pejabat Bendahari...kitaorg gie dlm 4 hari 3mlm...

Nie gambar masa tgh tunggu nak naik flight...first time kitaorg semua lambat check in...Bukan sebab lambat sampai tapi masa nak check in tu barisan punyalah panjang....baru sampai barisan depan...dengar pengumuman..."last call for pasanger to Kuala Terengganu"...kelam kabut semua nak check in...dengan lajunya semua berjalan ker Gate B9....sampai sana rupanya blm pun masuk...tue yg sempat bergambar jap....

Sempat duk posing dlm flight...sebab apa...kerusinya hijau....i like...tapi rasanya flight mas nie mcm dah sempit sikit...masa gie nie duduk sebelah kak nab...Sampai sana rupanya tak disediakan transport utk kehotel...terpaksalah kitaorg naik teksi dlm 3 teksi...

Nie gambar kat depan hotel...masa nie nak keluar mkn malam...tgh2 tungu yg lain...tue yg sempat berposing
sendiri,..

Nie gambar masa jejalan nak gie cari kedai makan...punya ler jauh berjalan...akhirnya makan kat kedai nie....gerai puan Munah....

Punyalah mahal makanan kat sini...

Nie gambar masa seminar...Pn Rozita pengasas sendayu tinggi...kecik jer dia rupanya...
yg lain2 tak sempat nak ambik gambar...ader yg boring...ader ok...

Nie hari kedua gie pasar payang....Takder beli apa sgt pun...just beli keychain utk budak2 opis,keropok kering...baju utk anak2 & hubby...

Nie waktu nak balik...tgh tunggu teksi...tiba2 nampak sign nie...manager on duty....nama my hubby..
Lepas check out terus naik teksi gie beli keropok losong...than terus gie airport....sebabkan dah tak sabar nak balik rindu sesangat kat anak2 takder ler ambik gambar bebanyak...
Sampai airport bas dah ader dah....sampai utem dlm kul 8.....tak sabar nak tunggu esok nak balik jb ambik MArissa ngan Mirza...rindu gak ngan Hubby dan Nurhan...........

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review