June 29, 2011

HARI KELUARGA KEJARI 2011 part 1

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 11:24 AM
Setelah 3 tahun berlalu...Rasanya tahun 2008 last Kelab Pejabat Bendahari (KEJARI) buat family day akhirnya tercapai juga tahun nie...2011...Tahniah kepada semua ahli jawatankuasa yg terlibat...walaupun dah 2 tahun lebih keluar dr Pej Bendahari dan dihantar ke PTJ rasa happy sesangat coz dpt join lg ngan kekawan pej Ben.Pada mula ingatkan tak dpt juga nak join...then bila my hubby kata ok nanti dia turun Melaka then baru sesama gie PD...Rasa happy sesangat..lama gak tak gie holiday sesama ngan anak2 dan hubby...Lagi pun maya ngan kekawan ajak gak join...segan gak sebab ramai staf baru yg tak berapa kenal...

Bermulalah operasi tolong menolong membalut hamper + hadiah2 utk cabutan bertuah,kanak2 dan mcm2 aktviti...waktu nie masa 2 @ 3 hari sebelum hari keluarga...barang2 masih sikit lagi...

Nie gambar hari terakhir brg2 dah sampai dah semua...diaorg tgh masukkan utk goodies bag...bilik pun dah jadi sesak...happy tgk hadiah byk...tapi sedih gak coz husband call kena keje sabtu ngan ahad tue...terpaksalah kami bertiga jer pegi...ingatkan nak join diaorg konvoi...rupa-rupanya diaorg pegi kul 11 pg...awal tue...
Sabtu pagi tue...pg2 buat kek order dr kawan kak nor...ingatkan nak gerak dlm kul 1 lebih...tengah kemas2 brg adik dr KL lak balik...nak taknak lepakler dulu kat rumah...tunggu kakak dtg dlm kul 4 lebih baru gerak gie sana...ngan google map gamble jer...
Nie mirza dah siap mekap....nie pun dah kali kedua tukar baju...awal2 lg dah siap...

Nie si comel mama Marissa...asyik nangis jer...sejak kena tinggal waktu gie Kursus kat terengganu...dia jadi phobia lak bila tgk mama dia pakai tudung jer...mulaler nangis...takut sangat kena tinggal...Jeng....Jeng....Dah sampai hotel.........
.
.
.
.
.
.
Nie banner kat depan hotel...tema hari keluarga...
"Keluarga Bahagia Keluarga Kejari"...
Cantik banner...i like........aku sampai kat hotel pun dah ptg....dlm kul 6 lebih tak silap aku...terus ambik kunci dah masuk bilik...tak sempat nak beramah mesra ngan diaorg....

Nielah kaunter nak check inn..

Gambar nie Nad yg snap...tapi apsal muka aku camtu lak...tq nad...tak sempat ambik gambar bebanyakk...
si kecik nie baru bangun tido...so takda mood...Layan gambar kat bwh nie yer...

Nie gadis2 kat kaunter pendaftaran...tapi masa aku sampai pendaftaran dah tamat....

Nie goodies bag...mcm2 ader...tabung...topi...tag...roti...air...jajan...dll....

Nielah rupanya tag nama utk sukaneka...Sampai bilik siap2...ingatkan turun awal...rupanya org paling lambat...Tempat duduk semua dah takda...terpaksalah menumpang kat meja org...dahler 3 beranak...rasa sedih lak mlm tue...semua ngan family masing2...apa boleh buat nasib badan...
Gambar pun takder mood nak ambik...nie gambar semua ehsan dr kekawan...lagipun dah lama keluar dr bendahari rasa mcm ader kekurangannya.......to be continue..............part 2 makan malam......

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review