June 30, 2011

Hari Keluarga KEJARI...part 2..makan malam...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 8:00 AM
Sambung cerita hari pasal hari keluarga yer....nie latar belakang utk stage malam nanti...tema malam nie Hitam..putih & Merah....Ingatkan turun awal...rupanya org yg paling last...tempat pun dah penuh...menumpang kat meja Razali ngan Adli...tapi masing2 sombong...tak best langsung...
Kekawan lai semua lain2 meja...terus takde mood...


Nie pun gambar dr maya..megat..ngan nad...aku tak sempat langsung nak ambik gambar...
Rasanya aku ngan anak2 aku just makan buah2 jer ngan minum air jer...

tengah sibuk2 siapkan anak utk pakaian beragam..no staf lak naik...baby tak nak letak lak..ngan marissa terus ambik hadiah...dapat hamper ngan beg dr Ar rajhi...
Nasib baiklah anak dara dah besar...blhlah harap...

Dlm kul 10 lebih selepas pertandingan baby comel barulah pertandingan pakaian beragam...Mirza pakai baju kebaya nyonya ..marissa baju korea...Kat dalam bilik Mirza sibuk praktis berjalan ngan kipas sekali...Acara belum start kipas lak dah hilang...ishk...
terus jalan keras jer...tak tahu mcm mana nak buat...

Dai sebenarnya yg tak sabar2 nak masuk pertandingan nie...

Sempat gak posing jap...tak silap kasyah yg ambik gambar nie...tq kasyah...
Nielah model mama jln nie....

Perserta no 4..Nur Mirzarafiqah Binti Mohd Rasid....
Masa jalan ok...jer...Sampai kat atas pentas dah malu lak....
terus kejang jer...

Dan peserta ke 5.....
Nur Marissarafiqah Binti Mohd Rasid....

Siap jln kat atas pentas lagi...tapi puting tak tinggal....

Marissa...
Nielah gambar peserta2 pakaian beragam.....

Tapi sayangnya anak mama tak menang...masa diaorg umum kesian mama tgk...sedih yer...tak dpt hadiah tue...takper yer nanti mama belikan yer....
Tak tunggu pun sampai habis...sebab diaorg karaoke tak habis2...Nasib baik join kak ita balik blhlah dia tlg angkatkan brg2 tue...Malam tidur lambat gak...Marissa tak berjalan2 kat dlm bilik...main telefon..tv...semuanya dia nak usik...pening mama...sebabkan tak makan tadi kitaorg makanlah roti dan air kotak yg ader dlm goodies bag....
Tak ingat kul berapa tido....itu pun paksa Marissa...esok pg ader games lg......
Nanti sambung yer lg entry utk esok yer.........

to be continue...........











2 comments:

fazian.batrisyia said...

ok jugak mirza nak jalan....tgk saje Irdina...Apa pun tak boleh!...Humaira pun bila tgk kakak macam tu dia pun sama...asalnya Humaira ceria jek...kita suruh buat apa pun dia nak....

AZLYA AZLIYATIE.......... said...

tueler irdina nangis..malu...Budak2 mmg camtue ler...

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review