November 25, 2010

My Princess...Mirza & Marissa...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 1:00 AM

Nie gambar mirza baru lepas merajuk nie...lagi 15 hari jer lagi anak sulung mama nie nak 5 tahun...Next year dah masuk pra sekolah dah...risaunya mama...dah besar dah anak mama nie...Next year Mirza dah duduk ngan mama...so mama dah ader org boleh tolong tgk2kan baby...takderlah baby boring jer...asyik2 tgk muka mama nie...
Mama kat melaka nie jangan lupa belajar yer sayang...

Nie pulak baby mama Marissa lg 6 hari dah nak masuk 8 bulan dah..kejap jer masa berlalu..Sekarang nie marissa baru gerak2 kedepan sikit...duduk pun tak blh sgt...semalam tgk2 mcm gusi dia putih jer...nak tumbuh gigi ler tue...tue yg sekarang ni gusi dok gatal2 jer...tahun depan bila kakak dah sekolah kat melaka kesian kat abang yg sorang tue..tinggalle dia kat senai...Bilalah mama nak dpt keje kat senai nie...Okaylah takder aper dah nak tulis..takder idea nak mengarang...

2 comments:

fazian.batrisyia said...

Dah besar dah anak dara tu...bby pun dah makin tembam....

AZLYA AZLIYATIE.......... said...

yelah yann...sekejap yer masa berlalu...

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review