September 28, 2011

~Jus MOnAvIe~@ MoNaViE Juice...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 4:49 PM

~Jus MOnAvIe~@ MoNaViE Juice...




Why Monavie??
High Anti Oxidant and phyto-nutriens
19 fruits bottled to maximize the life giving qualities


To heal diseases include~

Cancer,diebetes, blood pressure,alzheimer, gastric, high cholestrol, stress, menopouse, period pain, allergy, sleeping disorder, arthritis
prostrate and many more... Contact me for further inquiries~012-7114506


Okaylah tak da apa nak story...Disebabkan ada pertukaran kerja ada sedikit sibuk di tempat baru...nak menyesuaikan diri ngan kerja baru dan byk gak nak kena belajar...so blog nie tak sempat2 nak updated...Kat sini nak share pengalaman aku minum jus nie....dulu kalau tido lambat @ makan lambat mula lah migrain datang menyerang...sekarang nie kalau rasa mcm nak pening2 aku minum jus monavie original...tak perlu lagi nak makan ubat migrain atau ubat tahan sakit...Kalau malam tidur lambat coz layan cite korea esok pagi tue tak susah dah nak bangun...badan pun rasa ringgan je...Kalau nak rasa perubahannya cubalah....

Lagi satu nak cerita tentang monavie pulse...FIL memang ader sakit berkaitan ngan urat sarat...arie tue hampir2 kena strok...Bagi FIL minum monavie pulse dalam 2 botol dah rasa perubahan...badannya dah rasa ringgan sikit...dah ader tenaga...Bagi yg susah mengandung...cuba amalkan monavie original...insyaallah adalah rezekinya...tak salahkan kalau kita nak berusaha...



0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review