September 30, 2010

Jalan2 RAYA dihujung minggu

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 12:00 AM

Hujung minggu ari tue sabtu jejalan gie open house rumah member bendahari...Mula2 gie rumah mak sedara kat bukit beruang...dia takde lak...sms Rashdan dia ajak dtg rumah...kebetulan dia ader buat mkn2 dia ajak tak ramai ler...rumah dia kat batu berendam...tapi kira langkah kanan ler...dia ade buat makan2...Jumpa ler staf bendahari kat sana..biasa ler...staf bendahari ramai so kalau buat open house...mesti ramaikan...

Nie gambar kat rumah Dan...dtg2 jer rumah org dia nak tido...Tapi nasib baiklah tak susah dia nak tido..tepuk2 jer dah tido...
Nie kakaknya kalau mama ambik gambar baby mesti dia muncung jer...mesti kena ambik gambar dia sekali...Dah 2 minggu mirza duduk kat melaka ngan mama...tiap2 ari dia asyik ajak berjalan...yelah...kalau duduk senai tue takder gi mana2....

Sibuk nak ambik gambar bertiga....rindunya mama kat Nurhan...kesian dia sorang2 kat sana....
Nie gambar dalam kete...Mirza memang suka duduk depan...Nasib baik ler kat melaka jer...sanggup dia berdiri sebab nak main dengan adik dia...kalau balik jb tau pulak nak duduk belakang...Lepas ghumah Dan gie lak rumah Azlina...kat ayer Keroh...Memula lalu tgk rumah dia cam tutup jer...Ingatkan nak pusing2 dulu...LAst2 nampak puan sab pun dah gie rumah dia....
Aku pun terus singgah...azlina buat bihun sup/soto,nasi impit dan roti jala...masa datang rumah dia hujan pun turun lebat sesangat...terpaksaler tunggu hujan berhenti jap...mirza asyik tanya bila nak balik...bila dah ramai yg dtg dia dah jumpa ramai kekawan dah taknak balik dah...
ingatkan nak terus balik...diaorg ajak gi rumah baru NZ...gielah juga...peehhh rumahnya cantik...kat krubung...menu dia lak rendang,bihun ngan mee hailam...NZ buat sendiri nurul kate...
Abis jer rumah dia aku pun balik ler...tgk anak2 pun dah letih sangat...aku pun dah letih nie...tapi sempat gak gie Jakel jap cari kain nak buat baju utk anak2 aku...pening gak aku nak cari...last2 beli ler juga...Lepas tue terus balik rumah...buka aircond n............zzzzzzzzzz

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review