February 22, 2011

My Princess...Mirza & Marissa...

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 3:06 PM
Rasanya dah lama tak updated blog...Sejak kebelakangan nie sibuk sikit...download movie korea...balik keje tgk cerita...layan baby ngan kakaknya...tue yang tak sempat2 tue...
Sekarang tengah proses mengajar kakaknya membaca...sangat risau mcmana nak ajar mirza...
mama nie bukannya penyabar...kalau mama marah nie untuk kebaikkan mirza juga tau...
Mirza sekarang nie dah boleh nak diharapkan kalau suruh jaga adik...kalau mama nak mandi ker atau buat kerja kat dapur...kakak dah boleh jaga baby...tapi biasaler kadang2 terjerit gak juga mirza panggil mama...marissa terlalu lasak...dah mcm baby boy...tak terjaga mama tau...
lagi lapan hari jer nak 11 bulan..sekarang nie marissa baru jer memanjat2...Gigi atas dah 3..bawah baru dua...tapi kalau nampak makanan pantang...tak blh nak sabar dah....

Kali nie ader gambar puteri mama jer...anak mama nurhan ader kat senai ngan my hubby..Bila fikirkan kesian pisah2kan diaorg...tapi aper boleh buat...kalau tiga2 kat sini sunyi lak baba kat sana...lagi pun baba takut mama tak dapat nak jaga...rindu sesangat kat my hubby ngan nurhan...tak sabar nak tunggu minggu nie....Bila bual ngan nurhan rasa sedih bila dia asyik tanya bila mama nak datang....mama dtg esok yer...sabar yer sayang...this week mama dtg yer....

0 comments:

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review