July 20, 2010

My Hero....

Posted by AZLYA AZLIYATIE.......... at 5:07 PM
Tiap2 2 minggu mesti balik jb...Sekarang nie nurhan badannya dah susut sangat...Dah mula tak nak makan nasi...Makan lebih jer nak muntah...Sejak dah ader adik nie cepat sangat merajuk...tak boleh marah sikit mula lah kecik atie...tgk gambar nie masa tgh merajuk tue...
Kalau waktu okay senang jer nak suruh posing...Kadang2 tanya gak nak ikut tak mama balik melaka...dia jawab lak kakak ikut tak...Kalau tak bawa kakak tak nak dia balik... macam mana ler nanti nak bawa balik kakak dia...kesian dia tinggal sorang2...

Sekarang dah manja sangat ngan atuk ngan nenek senai tue...sampai mama nak bawa balik melaka pun susah...sampai bila lah...nak macam nie....

2 comments:

Marsha~ said...

yelah.. dr kecik kan PIL kau jaga, mmgle dia rapat dgn belah sana... terpaksalah kau beranak satu lagi baby boy.. heheheh

AZLYA AZLIYATIE.......... said...

Tueler pasal...dahler satu jer hero aku nie...ingatkan baru nak tutup kedai...

Post a Comment

 

❤♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review